PORTFOLIO

coax monitor

De COAX monitor is een zeer compacte 3 weg monitor. Dankzij de dubbele 8 inch woofers komen deze speakers zelfs in grote woonkamers goed tot hun recht. Wat ons betreft een stijlvolle verschijning in kleur mat RAL 9005 diepzwart op KEF reference stands. De frequentieweergave in de woonkamer links op de foto blijft vlak vanaf 25Hz +/- 3dB. Een subwoofer voor audioweergave bij film is dus niet nodig!

Dutch&Dutch heeft een nieuwe afwerking voor het witte front. De soft touch baffle is mat van tint en reflecteert nagenoeg geen licht. Wij vinden hem erg mooi en zijn blij dat we hem in deze finish hebben kunnen installeren. De ruimte waar deze 8C monitors geplaatst zijn was qua akoestiek een echte uitdaging. Hieronder zie je een average respons rond de luisterplek met flinke pieken in het laag welke ontstaan als gevolg van staande golven. Met de interne equalizer van de 8C hebben we de respons in het laag mooi strak getrokken en de klant was erg tevreden met het resultaat.

Installatie en inregelen D&D 8C black, Cambridge Audio Edge NQ en ALVA bluetooth platenspeler met MC element. Nu alle kabels weggewerkt en met een nieuw behang oogt het erg fraai!

D&D 8C black
Soundwave FLO
Soundwave FLO
Soundwave Botanic

Diverse akoestische panelen. In dit geval in 2 tandartspraktijken. Altijd goed om het geluid van de boor wat gedempd te hebben 🙂